Förlåt För Jag Har Syndat

Men VEM kan motså årets första mjukglass på Åhus glassbåt? Inte jag i alla fall och vad gör det om hundra år. Visst jag har brutit mitt löfte om åtta veckor utan godis, glass och fika men jag har inte gett upp. Vågen visade ytterligare ett kg minus denna vecka och jag känner mig betydligt smalare. Nu fortsätter jag som vanligt och mitt mål är minus 2kg till de kommande veckorna för en total viktminiskning om 10kg på två månader.
 
I övrigt har vi haft världens mysigaste helg med trådgårdsmys, kvällsfiske och tur till Åhus. Tyvärr vart jag sjuk med UVI under lördagen och äter numera meducin. Plus att jag skaffat mig årets förkylning och fått en fästing som jag hoppas slippa konsekvenser utav. Ska verkligen försöka bomba kroppen med vitaminer och bli frisk snabbt så jag kan starta upp träningen igen. 14 dagar kvar på åtta veckors utmaningen och jag vill se resultat!

Kommentarer
Postat av: Zarah - mamma till smått

Det är väl DU om någon värd.. <3

Svar: Tack snällaste jag tyckte också det ;)
VISA HELA MIN PROFIL

2013-05-13 @ 19:25:17
URL: http://zaraholine.com
Postat av: Johanna

DUKTIGT! Man måste leva lite också. Vi har ju varit på semester nu och då har jag slarvat. Men är nöjd bara jag står still eller går ner lite. Men har ju mycket kvar. Men det är ju en livsstilsförändring så det får ta sin lilla tid. :-)

Svar: Tack snällaste Johanna. Visst måste man tillåta sig frihet att äta vad man vill under semestern samtidigt vill jag få en balans som varar i längden där jag inte behöver tillåta eller inte tillåta mig själv. KRAMAR!
VISA HELA MIN PROFIL

2013-05-13 @ 20:17:39
URL: http://smastadsvillan.blogg.se
Postat av: Janni - Mama till Lilly & Loah

Kämpa på! Du är skitduktig! Och framförallt peppar du mig. Är inne på min andra vecka nu, utmanar mig själv i fyra veckor, alltså fram till 1:a juni.
Mitt mål är att loosa sista gravidkilona (efter en vecka har jag bara 1 kvar) och att klara av utmaningen att undvika godis, fika och inte småäta, äta mer varierat pch nyttigt osv.. Svår utmaning men jag vet att jag klarar det. Jag känner det!!
Och du peppar mig! Tack. Puss

Svar: Tack verkligen snällaste Janni. Du gör mig så glad med dina kommentarer och HEJA dig med. Det gäller bara att bestämma sig. Nu när jag gått ned en del och börjar se små glimtar av mitt forna jag är det en bra motivation. Har dessutom bokat tid hos frisören och för att göra naglar i slutet av denna månaden. Pepp, pepp. Nu ska jag bara bli av med min förkylning. Suck.
VISA HELA MIN PROFIL

2013-05-13 @ 22:24:49
URL: http://www.innaj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0