All Your Wishes Will Come True

Snart är det jul. Och eftersom. Ni vet. Att jag jobbar nu. Försöker jag vara ute i god tid i år. Med de där julklapparna som ska inhandlas. Vi har inte riktigt bestämt hur vi ska göra med klappar mellan oss vuxna i år. Förra året stod vi över. Fast det var lite tråkigt tycker jag. Kanske säger vi så att vi inte köper något oss vuxna mellan utan att var och en själva får unna sig något de verkligen vill ha. Som småbarnsförälder är det inte alltid det där lilla extra prioriteras. O nu var det länge sedan jag köpte något vi inte behövde. Men önskar.
 
MEN. Julen är ändå barnens högtid. Tycker jag. Skadar dock inte att vi föräldrar har lite roligt även vi när presenterna inhandlas.
 
För det är ju galet roligt. Att ha en liten flicka att köpa ting till. Jag har aldrig riktigt förstått mannens glädje i att vi handlat lego, bilar och fotbollsbilder för stOra slantar varje år till L. Förutom lyckan av att se vår pojkes lycka då. Men när jag nu ser runt efter presenter till Filippa förstår jag att As ögon tindrat i leksaksbutiken i flera år.
 
Dessa sötsaker nedan tror jag att Filippa ska få av oss i julklapp i år. Så bra det är med två barn. Nu kan vi dela upp det. Mannen handlar till L och jag till F. Rättvist.
 
 
Kaninen Milky.
 
 
Sötaste babykorgen med ljuvligt lakansett till dockan från Julias Vita Drömmar.
 
Kastrullsett i rosa från Homely.
 
Hundväska från HM.
 
 

Prinsesseklänning HM.

Sen återstår bara 24 små presenter till julstrumpan. Men även det är lätt till en tjej tycker jag. Kanske tycker jag det för att jag själv är en. Tjej alltså. O ja det är väldigt rosa och gulligt allt detta men denna bloggen är sådan. Jag är sån. Och när prinsessan blir större. Kan hon självklart önska sig precis vad hon vill!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0