Ett Litet Hus

Det kommer bli lite mer sporadisk bloggande framöver. När jag har tid och lust vill säga. För imorgon börjar det verkliga livet igen. Dagen efter ett och ett halvt år som jag går tillbaka till jobb är kommen. O det känns underligt men roligt. Veckan som varit har jag spenderat för att komma iordning inför vad som komma skall. Har bland annat varit och klippt mig, provat ut nya arbetskläder och lunchat/ätit middag med finaste vännerna. Allt för att fördriva tiden medan min lilla ballerina har skolats in på förskolan. O aj va det har gjort ont i mitt mamma hjärta. För även om det gått jättebra är det såklart en otrolig saknad för både min flicka och mig varje dag. Tänk hela deras liv förändras och vi som varit tryggheten kan inte förklara vad som händer. Då gäller det att tanka kärlek om eftermiddagarna och kvällarna. Är lycklig att Filippa till en början kommer gå få timmar och endast fyra dgr i veckan för oj så trött hon varit när hon kommit hem.
 
En annan rolig sak som vi gjort denna vecka är att titta på hus. Vi har alltid sagt att det är inget roligt att se om vi inte kan köpa men snart kan vi och vi vill gärna se oss omkring lite innan för att vi inte hastar iväg på något som vi ska ångra. Ett hus har dock blivit köpt. Det lilla i vitt och rosa från Ellos. Till Filippans hörna.
 
 
 
 
 
 
 
 

Är väl bäst att gå och sova tidigt idag. OM jag kan somna vill säga. Lite fjärilar i magen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lycka till imorgon! Vi hörs! Kramis

2013-09-01 @ 19:32:37
URL: http://jejjemoteds.bloggplatsen.se
Postat av: Emma - mamma till lilla ella

Lycka till imorgon!
Åh, Filippa har en så himla himla fin hörna. En ljuvligt!:)

2013-09-01 @ 21:00:01
URL: http://emmaingrid.blogg.se
Postat av: mamma o mormor

Slappna avoch lycka till nu på din första arbetsdag. Filippa kommer helt säkert få det jättebra med så lagom tid på dagis.

2013-09-01 @ 22:52:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0