Det Finaste Någon Kan Få

Nu  måste jag ju be om ursäkt för min mycket dåliga uppdatering senaste veckorna. Vår dator kraschade. Trodde den var utan hopp. Men mannen ordnade det via kontakter och nu är den som ny. Har känt mig tom utan. Visst finns där ipaden och iphonen MEN det är inte samma sak. Jag är super dålig på att fota med systemkameran när jag inte kan redigera bilderna direkt. O som det har kliat i fingrarna på mig. För jag fick nämligen äran att fotografera en vän till familjen. Precis innan hon fick sin lilla Tilde för en vecka sedan. Har aldrig fotograferat någon gravid tidigare. Men de är ju klart enklare än barn. Lite mindre livligt.
 
O detta fick mig inte direkt till mindre lust på en baby till i familjen. Men trean får vänta. För även om en bebis till skulle vara så välkommen kommer jag fortfarande lite för väl ihåg att det inte alltid är sådär rosenskimrande det där med att vara gravid. Dock. Om jag blir gravid ännu en gång. Ska jag absolut gå och fota magen. För vilket underbart minne det är att ha i arkiven.
 
 
 Så. Tillbaka till fotograferingen. Är riktigt nöjd med resultatet och viktigaste av allt. Nickan är nöjd. Fast det kunde ju inte bli så mycket annat än perfekt. Med världens vackraste mamma och babymage.
 
 
 
 
 
 

Om man ändå var sådär vacker som höggravid. Nickan blev dessutom mamma en vecka senare efter tre timmar (!) på BB och har redan gått ned alla sina gravidkilon. Det. Det skulle vara något. För en som fortfarande sitter med 30kg plus två år senare.
 
GRATTIS TILL ER UNDERBARA PRINSESSA TILDE !!!
 
(Som jag stolt nog gissade exakt rätt födelsedag för trots att jag tippat två veckor för tidigt!)

Kommentarer
Postat av: Ninni - Vimsiga mamman

Å så vackra foton

2014-08-16 @ 21:55:45
URL: http://ninnzan.se/
Postat av: Linda - mamma till S

SÅ fina bilder och vad fantastiskt naturlig och vacker hon är! <3

2014-08-16 @ 22:42:33
URL: http://lindablom.se
Postat av: Anonym

Väldigt fina bilder tagna av en väldigt skicklig fotograf!

2014-08-17 @ 00:20:08
Postat av: Nickan

Åhhh så fina ord!! Blir ju alldeles tårögd<3
Jag är verkligen såååå nöjd. Du borde jobba med att fotografera för du är så himla duktig!
Kram<3

2014-08-22 @ 23:30:17
URL: http://nickansdagbok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0