Kärlek

Innan Filippa går till dagis på morgonen eller somnar om kvällen. Ska alla mjukdjuren och dockorna bäddas om. Kramar och pussar får det också. O vad jag saknar mina tre just nu. Jobbade sent igår och började tidigt idag. Ska bli riktigt mysigt att komma hem till fredagsmyset senare i eftermiddag.
 
 
 
 
 
 
Det bäddas, rullas, matas, byts blöjor, packas i väskor, sjungs visor, badas, borstas, pussas och kramas!

Kommentarer
Postat av: Mia ☆

Åh, vad gulligt! Glad fredag =)

Svar: TACK. TRevlig helg!
VISA HELA MIN PROFIL

2014-02-07 @ 09:44:16
URL: http://www.thelifeofmia.se/
Postat av: Anna

Vilken söt klänning..!! Måste fråga var den är köpt även om den säkert är för liten för min lilltjej (som fyllde fyra år nu i veckan men bara väger 13 kilo, så hon är inte så stor ändå) Ha en fin helg och tack för dina fina bilder, kram A

Svar: Heeeej och TACK. Klänningen e från HMs minsta flickavd. Filippa har tyvärr den största stl 86. Men de kanske passar ändå? Jättefin e den iaf. O kostade runt hundralappen. KRAMAR!
VISA HELA MIN PROFIL

2014-02-07 @ 10:04:55
URL: http://annashjartan.blogspot.com
Postat av: mamma o mormor

Så härligt go hon är vår Filippa! Ha en skön helg min.dotter

2014-02-07 @ 19:55:42
Postat av: Anna

Misstänkte det, såg ut att komma från H&M's baby flick som jag älskat när mina tjejer varit små! Himla synd att de inte fortsätter med liknande sortiment på lilla flick, och när de sedan kommit upp på stora flick som min största tjej har gjort nu så är det bara svart och massa mönster :-/ However, ska i alla fall se om inte min lilltjej kan ha den här klänningen för den var ju för himla söt :-) Kram!

2014-02-09 @ 18:42:27
URL: http://annashjartan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0