Vår Resa Till Paris

Bonjour!
 
Över 300 bilder i kameran tog sin lilla tid att redigera men nu så. Här kommer uppdatering från vår resa till Paris. En resa jag alltid drömt om att göra. Som blev sann. När jag fick allting ordnat med av vänner och familj i 30års present. 
 
Vi reste måndag - torsdag vilket jag tyckte var perfekt då det antagligen är mer turister torsdag - söndag och målet med vår resa inte var fest om kvällarna. Klockan fem på kvällen checkad vi in på flygplatsen i Köpenhamn. Flygplatsen. Som var ett litet äventyr bara det. För det är en liten stad i sig. Fylld med shopping som Victoria Secrets och andra betydligt mer exklusiva butiker. Vi flög med Norwegian och efter två timmar med lite turbulens (både pgr av vädret och att vi konstaterat att mannen antagligen glömt snuset hemma i Sverige) landade vi i tid vid Orly flygplats. Härifrån tog vi oss med taxi till hotellet. Vi tyckte det var enklaste färdmedlet istället för att börja ta oss kommunalt sent på kvällen. Genom att visa adressen till hotellet och på Googel translate fransk engelska försökt höra oss för om priset var vi en halvtimme senare framme vid Hotel Eiffel Trocadero. Som inte gjorde oss besvikna. Precis så som jag alltid tänkt att det skulle se ut att bo i Paris. En vacker vit sten byggnad med franska balkonger och järngrindar. Rum med en queen size säng och bubbelbad med utsikt mot La Tour Eiffel. Vi startade med en promenad på stan. Konstaterade att vi hade cirka tre minuters gångavstånd till Eiffeltornet. Köpte något litet att äta från en av de många cafèvagnarna runt Trocadero Square och skickade första Instagram uppdateringen hem. One night in Paris.
 
 
 
 
Första morgonen åt vi frukost på hotellet. En riktigt fiiiin frukost för 18 euro per person. Det var så klart. Väldigt gott. Utbudet var stort. Baugetter, pain au chocolat och massor av andra bakverk, äggröra,ostar i mängder, färsk frukt, yoghurt, flingor i flertal och till mannens stora glädje. Pudding i olika former. Större delen med choklad och karamell. Efter frukosten rullade vi vidare ut på stan. Mätta och belåtna kände vi dock att de följande dagarna ville äta något enklare. Frukosten var fantastiskt men vi ville inte spilla en minut av tiden i Paris. Och att inte äta länge av allt skulle vara slöseri. Så de kommande dagarna handlade vi med oss från ett Supermarket och intog frukost framför Eiffeltornet. Att äta ute på en parkbänk är precis lika romantiskt som en lyxig hotell frukost. Om inte mysigare. Speciellt i regnet. Bara mannen och jag. Under ett paraply. I Paris.
 
 
 
 
Jag började så klart att fotografera med en gång. Det stämmer. Som jag trott. Att allting är vackert i Paris. Byggnaderna är otroliga. För de som älskar ting med själ. Från förr i tiden. För så vidare upprustat är inte staden i sig. Om man jämför med hemma. Har vi det renare på gatorna, modernare Supermarkets och trafiken ska vi inte tala om. I Paris kör man full fart fram. Tills man tvärnitar. Så man vet aldrig riktigt. Om man vågar gå över vägen. Och så är jag innerligt lycklig att jag antagligen aldrig kommer behöva fickparkera här. För alla bilar står med nosen i baken på varandra. Nära, nära. Och lite hur som helst. Vespa och motorcykel var även de otroligt populärt. Vilket är lätt att förstå när man försökt ta sig fram i taxi under rusningstrafik. Kaos. Och taxametern tickar så tunnelbana är absolut det bästa sättet att ta sig fram i staden.
 
 
 
 
Så hade vi sett eiffeltornet kvällen innan. Men något vi konstaterade eftersom vi hade lyxen att bo nära. Var att det absolut blev vackrare för varje gång vi sågs. Dessutom ändrar de utseende flera gånger under dagen. På kvällen blinkar tornet varje hel timme och mellan lyser tornet upp med sina 20 000 lampor. Jag kan verkligen rekommendera att bo som vi gjorde. För det var verkligen en upplevelse att se tornet mer än bara en gång. Och vid flera tillfällen under dag och kväll. Sen fanns det förstås även fler tillfällen att fotografera då. Vilket jag inte var ensam om. Där var alltid full rörelse kring tornet. Turister som poserade. Fotograferade med kamera, iphone och ipad. Tidningar som skrev repotage och bröllopspar som förevigade sin kärlek. Dessutom var där nästan alltid någon gatumusikant som spelade mer eller mindre stämningsfull musik. Och om man hade lust att shoppa ett Eiffeltorn i miniatyr var utbudet både störst och billigast precis här. Men handla i butikerna runt Seine inte av försäljare på gatorna. Där går det tyvärr inte alltid helt rätt till.
 
 
 ♥
Jäklar som jag älskar den här mannen. I år var det tio år sedan vi träffades. Och vi har hunnit med mycket under de här åren. Men det var verkligen så värdefullt att få just den här tiden tillsammans. När bara vi kunde hålla handen och luta oss mot varandra. För ganska många av de här tio åren har vi inte bara varit vi utan även ett eller två fantastiska barn. O fokus är alltid som det ska. På dem. Så att bara vara vi. Var annorlunda. Det kändes som vi glömt något hemma. Och vi skickade några sms. Eller ganska många. Men vi vet att barnen hade det så fint hos våra föräldrar. Fast vi kunde inte riktigt koppla av förrän de var bekräftat. Några gånger om dagen.
 
Det är ju verkligen viktigt med sån här tid. Vi hinner reflektera och känna efter. I vardagen springer livet på och vi hinner inte alltid se varandra. Det är så många måsten. Nu helt plötsligt. Fanns inga måsten. Vi kunde göra precis som vi ville. Och det gjorde vi.  
 
 
 
 
En promenad genom parken mellan Eiffeltornet och Ecole Militaire. Champ de Mars. Paris har verkligen otroligt välskötta och vackra parker. Vi hade tyvärr inte tid att besöka fler. Men förhoppningsvis är detta inte min sista resa till staden. För även om vi hann se de som vi bestämt finns det så otroligt mycket jag vill se. Resan fick mig inte direkt att vilja veta mindra om staden och landet. Tvärtom. Jag är kär. Vill veta allt. Just nu drömmer jag om att nästa gång vi åker. Ska bli på våren. O så ska vi besöka slottet i Versailles. Men så är det så klart fler resmål som står på vår önskelista. Jag tror dock att Paris kommer bli svårslaget. För det känns i hjärtat som att staden är min. Att jag har varit här tidigare.
 
 
 
 
Ecole Militaire. Vi Googlar information. Skulle haft en guide. En personlig sådan. Inte någon busstur. Det hoppade vi över. Rekomenderar verkligen att ta sig runt själv i staden. För vi fann så mycket vackert på vägen. Och resan från och till blev själva äventyret.
 
 

Innan vi reste. Köpte jag tunnelbanekort hos Boxoffice. Toppen. Att i lugn och ro hemma kunna sätta sig in i vad för slags biljetter som passade vår resa allra bäst. Vi köpte varsitt tre dygns kort till zon 1-3 för cirka 250kr per person. Zon 4-5 + museumpass går att välja till. Men är inte nödvändigt om ni inte ska besöka Versailles, Disney Land eller Parc De France. Många gånger. Om man är stressad. Eller iallafall jag. Köper man ett helt paket med saker. Och visst. Ska man inte vara dum snål men inte heller slösa när man kan spara. Hur det gick att resa med Metron utan att kunna ett ord Franska? Ja Paris tunnelbane system är ett av Europas största. Tur jag bott i Stockholm och har en viss vana. Metron har över 300 stationer så en karta var kanon att ha hemma innan för att enklast kunna planera vilken linje vi skulle välja och vart vi skulle byta. Men vi kom hem alla dagar och sista dagen lärde vi oss tom att stiga av som en äkta fransman. I farten.
 
 
 
 
Första stoppet efter Eiffeltornet var Arc de Triomphe och när vi klurat ut hur vi egentligen skulle lyckas ta oss under rondellen till mitten och insett vår extremt dåliga kondition efter trapporna upp möttes vi av den allra underbaraste utsikten.
 
 
 
Som ett vykort. Det var verkligen värt de 284 trappstegen upp. Resans mest fantastiska utsikt. Ja vi var ju så klart högst uppe i Eiffeltornet men där var så högt att jag höll för ögonen 75 % av tiden. Här var mer behagligt och på en fin höjd för att få en bra överblick över staden.
 
 
För den som älskar takåsar. Som jag. Kunde det inte bli bättre. Vi drömde oss bort. Och helt plötsligt. Bodde vi i en sån där vacker våning med franska balkonger och en liten park på taket.
 
 
Shoppingatornas shoppinggata Champs - Elysees. Hysteriskt mycket märkesbutiker. Till mannens stora glädje även mycket fina bilar. Vi lyckades nämligen missa modeveckan men pricka in Mondial de I Automobile.
 
 
 
 
 
 
Det finns säkerligen tusentals gator värda att besöka i Paris. Och jag föredrar kanske inte dessa mest populära. För jag tycker mycket förlorar sin charm när de bara handlar om pengar men Champs Elysees kändes som en gata som hörde till första besöket i Paris. Vi promenerade sakta. Studerade människor, handlade fotbollskläder till Liam från Fly Emirates (Zlatan så klart och by the way det dyraste vi handlade på hela resan!) och till sist kom vi även fram till mitt absoluta måste stopp på gatan.
 
 
Laduree.
 
 
Tom utsidan av butiken var vacker.
 

Ända sedan jag var liten flicka har jag älskat och samlat på askar och burkar. Det startade med min mormors samling som vi fick leka butik med och har sedan blivit ett beroende. De är ju dessutom. Alltid bra att ha.
 
 
Så otroligt vacker skyltning. Älskar de pastelliga temat. De prassliga silkespappret och sidenbanden.
 
 
O sidenbanden, sidenbanden och sidenbanden. En flickas dröm.
 
 
Det var hur mycket kunder som helst i butiken. Men eftersom vi inte är i Paris speciellt ofta. Ställde vi oss i kö. Och efter en stund fick även vi välja på de små och många bakelserna.
 
 
 

Kärlek i en ask.
 
 
Om det var goda? Har testat en hel del olika macaroons men inget slår dessa. Konsistensen och smakerna var perfekta. Men de får ätas med andakt. För de är dyra de små vackra skapelserna. Cirka 35 kr stycket men då ingår även de söta askarna och de gröna papperspåsarna.
 
 
 
Trots bekväma kläder och skor. Var vi trötta efter resan och första dagen på stan. Så på eftermiddagen kröp vi ner i sängen och vilade några timmar. Innan det var tid för middag.
 
Vi valde att vika av lite från de största gatorna kring Trocadero för att finna en riktig fransk restaurang. Vi är inte direkt finsmakare. Vill inte heller lägga flera tusen kronor på en måltid. Istället valde vi en restaurang där inga var turister utom oss. Med bra mat till bra priser. Åt gjorde vi under stjärnorna på uteserveringen och sedan promenerade vi ned till vattnet.
 
 
 
 
 
De där med mig och karuseller. Jag tycker just äldre karuseller är så otroligt vackra och i månskenet var de om möjlig ännu vackrare. Med tusentals små lampor och cirkus musik. Magiskt.
 
 
Vi avslutade kvällen med en båttur på Seine. Det var super mysigt att åka under de många fantastiskt dekorerade broarna och även de lite mer slitna. Det är verkligen så. Att även de slitnaste har sin charm. Patina. Tro jag det kallas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hand i hand. Varm i mannens famn. Seglade vi fram. Förbi Les Invalides, L`Assembleè Nationale, Le Museè D Orsay, LÌnstitut de France, Le Bibliothèque Nationale De France, L`Hotel de ville, La Cathèdral Notre Dame, La Conciergerie, Louvren, La Place de La Concorde, Le Grand Palais och Le Palais De Chaillot. Absolut värt de cirka 150 kronorna per person. Och så mycket trevligare än att se allting från en buss. Som annars är ett vanligt sätt att ta sig runt i staden. Det finns turistbussar som kör mellan de olika turistmålen där man kan välja att stiga av och på som man önskar. Även båtar. Men jag föredrog dock att resa med Metron på dagen till de vi ville se och sedan få en överblick av staden på kvällen med en båttur som denna. Det enda jag saknade var Moulin Rouge. Det står på listan till nästa gång.
 
 
 
 
 
När vi stigit ur båten. Lyste Eiffeltornet rosa. För att Oktober är den officiella rosa månaden även i Frankrike.
Så otroligt vackert. O rosa är ju alltid. Romantiskt.
 
Andra dagen vaknade vi upp till ett blött Paris. Annars hade vi tur med vädret. Små regnskurar men överlag lagom varmt. Sista dagen kunde vi tom gå i bara t-shirt. Jag rekommenderar dock att ta med ett paraply och kanske en keps. Tom ett par stövlar. För OM det regnar vill man ju inte stanna inne utan kunna ta sig runt ändå.
 
I alla fall. Vi vaknade med utsikt mot ett disigt Eiffeltorn. O vi som tänkt att just denna morgonen skulle vi ta en tur upp i tornet. Köerna dagen innan var långa och vi ville göra annat av tiden men tidigt på morgonen hade vi hört de skulle gå snabbare att få åka upp. Dock ändrade vi nu snabbt våra planer. Istället. Bar det iväg ut på stan.
 
 
Till det gigantiska modehuset Lafayette. Som på många sätt liknande NK i Stockholm. Vilket inte egentligen var något speciellt för oss. Men inredningen var fantastiskt vacker och kupolen i mitten en sevärdighet i sig. Efter att ha fått våra paraplyer inslagna i speciella La Fayette skydd så vi inte skulle droppa ned de fina åkte vi ganska snabbt upp till högsta våningen och spanade runt i souvenirbutiken. Hade hört att den skulle ha bra utbud men tyckte inte den skilde sig så mycket från tingel tangel butikerna i övriga stan.
 
 
Jag kunde så klart inte hålla mig från att fotografera allt de vackra.
 
 
Sällan vi ser så här vackra hissar hemma. Om någon tyckte jag var lite annorlunda som fotograferade hisshallen? Det tyckte de säkert. Men sån är jag.
 
 
Nu for vi iväg på ett riktigt äventyr. Något utanför de stora turistmålen. Mot något som kanske är ganska känt i blogg världen. Lite utanför. På sådana där riktiga gator så som jag tänkt Paris som stad. Där. Letade vi efter Bonton och Merci. Jag var nära på att ge upp. Även om vi var så nära. Men mannen är envis och efter ett snabbt stopp vid ett bageri ( mannen fick nämligen syn på bakverket Flan!) hittade vi faktiskt fram. Kanske lite mer på tur. För det Franska gatusystemet. Var inte riktigt som hemma.
 
 
Världens mest kända Bubbla?
 
 
Tjusigt. Men tyvärr bjöd inte vädret på något uteserverings tillfälle. Hade vi inte varit alldeles mätta på Flan hade vi krypit in i de mysiga cafèt med tusentals böcker. Istället blev det lite små shopping. Design till stora och små. Det här var verkligen lite mer min smak. Inte så mycket turister och inte så stora pengar. På små gator.
 
 
På Bonton fanns där en riktigt antik fotoautomat. Inga Instagram selfies här inte. Om vi gifter oss någon gång ska vi definitivt hyra en sån här. Butiken var fantastisk med ett stort utbud av kläder, leksaker och kalasartiklar till barn. Tur jag hade mannen med mig som påminde mig om att Filippa redan äger x antal väskor, tyllkjolar och såpbubblor.
 
 
 
 
Sen. Kom solen igen. O vi tog Metron hem. För att nu försöka oss till att komma upp i Eiffeltornet. Men först. Var jag tvungen att fotografera karusellen nedanför. För den är ju så vacker. O mannen. Fick vänja sig vid att jag fotograferade mer av det ingen annan fotograferade och mindre av allt de andra.
 
 
 
 
 
När vi promenerade över bron. Meddelade plötsligt polisen oss att gatan skulle stängas av. Vi stod längst med bron på andra sidan vattnet och såg hur hela området snabbt tömdes på turister. För att sedan fyllas med poliser och militärer. Sedan en smäll. Efter en timme ungefär. Fick vi gå igenom avspärrningarna. För att höra att någon hade glömt en väska mitt under tornet och polisen var där för att säkerställa att där inte var någon bomb i. Obehagligt. Men det är så världen ser ut just nu. Och tur i oturen. Nu var där ingen kö upp till tornet. Bara att stiga in i hissen. Som tog oss för mig alldeles för högt upp.
 
 
 
 
 
 
 
Men. Det var värt det. För utsikten. Var svår slagen. 301 m över marken. Med vy över hela Paris. Höll jag mannens hand hårt. Sedan var jag ganska lättad när vi kom ned till i tryggt förvar igen.
 
Även denna eftermiddag tog vi igen oss på hotellrummet innan vi startade kvällens planer. Denna afton stod Montmartre och kyrkan Sacre Couer på agendan.
 
 
Även här finns en underbart vacker karusell. Det blev många bilder på karuseller från resan. Till Filippas stora glädje. Vi skickade även hem vykort till barnen. Med en karusell till Filippa så klart. Och med en båt framför Eiffeltornet till Liam. Ville att de skulle kunna relatera till något från den resan vi gjort. Inte lätt att förklara för en tvååring vart mamma och pappa varit någonstanns. Liam lyssnar dock med spänning. När han blir stor ska han resa hela världen runt och skicka ett vykort från varje land till mamma och pappa.
 
 
 
 
Utsikten från Montmartre var så otroligt mysig. Ännu fler takåsar, franska balkonger och vackra byggnader. Det gick inte att se sig mätt på allt det vackra.
 
 
 
Tyvärr upplevde vi området kring kyrkan som väldigt osäkert. Överallt där vi reste i Paris fanns där olika försäljare av olika slag som var mer eller mindre påstridiga men här höll de faktiskt fast Andreas. Deras taktik är att man ska köpa något av dem samtidigt som en annan i gänget plockar ur fickorna på ting eller så tvingas man betala mer än vad som sagts från början alternativt krävs på pengar för något du skrivit på för att hjälpa. Stämningen kan bli högst otrevlig och det är så tråkigt att dessa personer förstör stunden. I övriga fall upplevde vi inte detta som obehagligt. Utan blev vana att säga "No. Thank You!" var femte minut men vid Montmartre var stämningen en helt annan. Vi kände oss helt enkelt inte säkra i området utan valde att ta Metron tillbaka till innerstaden för att äta middag där istället. Det blev en mysig restaurang längs Champs - Elysees istället. Där njöt vi en otroligt god skaldjurs risotto med Cremè Brulee. Kvällen avslutade vi med en kyss framför Eiffeltornet.
 
 
Sista dagen och vi vill inte åka hem. Saknade barnen nåt galet men samtidigt ville vi inte att resan skulle ta slut. Vi skulle dock inte flyga förrän klockan halv tio på kvällen så vi hann med en hel del även den här dagen. På morgonen var jag riktigt fransk och handlade baugette på bageriet till frukost som vi sedan myste med på hotellrummet innan vi checkade ut. Vi lämnade väskorna på hotellet och begav oss mot Museè Du Louvre. På bild ovan museets kännetecken. Louvre pyramiden som står på gårdsplanen utanför Palais du Louvre och är en av ingångarna till museet.
 
 
Jag som alltid älskat gamla slott och byggnader kände mig hemma direkt. Vi var på Louvren i cirka tre timmar och hann då endast med en våning i ena vingen. Där finns fyra våningar med ett flertal avdelningar. Hade kunnat promenera runt här för alltid. Och gärna med en guide som kunde berätta allt. Första stoppet.
The Winged Victory of Samothrace.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Alla dessa underbara valv, dörrar och tak. Jag stod mer med kameran upp i luften än på konstverken. Det är helt otroligt att man kunde bygga såhär förr i tiden. Och att allting finns bevarat. Tänk vad framtidens museum ska  visa upp. Ipad, iphones och andra tekniska ting. Går inte att jämföra med detta. De skapde verkligen dessa helt otroliga konstverk utav den lilla kunskap de hade och gjorde tom de minsta fönster till något vackert.
 
 
Vas med patina. O var vi var glada över att inte behöva tänka på klåfingriga barn på just den här delen av resan. Eller vi tänkte på det ganska ofta faktiskt. Hur enkelt allting är. Utan barn med vilja i följet. Men mycket tråkigare så klart. Mindre händelserikt om vi säger så.
 
 
Stor selfie av kung med strumpbyxor.
 
 
 Inte IKEA porslin.
 
 
 
Kristallkronor i hundratals.
 
 
Vackra målningar överallt.
 
 
Detaljerna på dessa smyckesskrin är inte att leka med.
 
 
Jag undrar så. Vilka alla människor var. Som stod modell för alla statyer och målningar. Väldigt ofta är motiven väldigt verklighetsbaserat. Kvinnor som ammar sina barn, mycket naket och så krig så klart. Det är en fin tanke att alla dessa människor levt på jorden precis som vi. Fast jag kommer antagligen inte finnas på något museum i framtiden.
 
 
Paviljong med glasfönster. Funderar på något sånt här till vårt kommande hus. Helt okey ljusinsläpp.
 
 
 Jag fastnade för den här tavlan. Om jag bara visste historien bakom. Tänk om en liten tidsmaskin skulle kunna ta mig med till den gång när tavlan målades. Bara för en liten stund.
 
 
Gissa Tavlan!
 
 
The Wedding Feast
 
 
The Consercration of the Emperor Napoleon I.
 
 
Som skrivet jag hade kunnat stanna här länge och jag kommer definitivt komma tillbaka om vi åker till Paris igen. Där finns så mycket att se. Jag som älskar historier om livet på slotten önskar så att vi hunnit med att resa till Versailles men det får även de stå kvar på önskelista. Chaute de Versailles ligger en bit utanför stadskärnan och ska man resa dit har jag hört att man ska ägna minst en hel dag åt detta.
 
 
 
 
 
Åter igen. På gårdsplanen utanför Palais du Louvre. Så otroligt vackert.
 
 
 
Vi tog en promenad längst med Seine. Mannen åt glass och jag en våffla med choklad. Fika på en parkbänk. O livet var just där o då. En såndär stund jag kommer att minnas och bära med mig för alltid.
 
 
 
Boklådorna längst Seine. Allt sånt där som jag älskar. Antikt? krims krams.
 
 
Vi trodde de hade stängt ned Love Lock Bridge. För att bron blivit för tung av alla låsen. Men mitt i vårt museèbesök på Louvren tittade jag ut i ett av de hundratals fönstren och ser inget mindre än. Kärleksbron. Det var nog menat. Att vi skulle besöka just denna bro. För det var verkligen pricken över i:et på vår resa tillsammans som bara vi två.
 
 
Så mycket ♥.
 
 
Och så fotade jag lite järn grindar.
 
 
 Och husfasader.
 
 
 
 
 
 
Innan vi nådde resans sista mål. Notre Dame. Behöver jag ens skriva? Vilken otroligt fantastiskt och vacker historisk byggnad detta är? Känns som jag fattas synonymer. Men allting i Paris är ju fantastiskt, vacker och obeskrivligt.
 
Nu var där bara några få timmar kvar tills vi behövde vara på flygplatsen. Vi storsade runt lite i kvarteren runt Notre Dame och stor trivdes. Här var jättemysigt och en blandning mellan de dyra och lite mer prisvärda butikerna. Slutligen beökte vi Village Joué Club. En av Paris mest populära leksaksbutiker där vi köpte med oss en söt docka till Filippa. Så. Var vi tillbaka till hotellet, tog taxi till flygplatsen och landade i Köpenhamn runt halv tolv på natten. En timme senare var vi hemma hos våra små igen. Våra älskade två. Utan er. Inget oss.
 
 
Till slut...
 
MERCI
 
Till våra vänner och våra familjer som ordnat med allt kring denna resan till oss. Jag förstår att ni kanske inte orkat läsa allt jag skrivit. Jag har ju SÅ mycket att berätta. Men förstår om ni nöjer er med att se på bilderna. Dock. Saknade jag samlad information för turister i Paris. Där är så mycket. Att det är svårt att veta vad man som första gångs resenär ska koncentrera sig på. Jag är väldigt nöjd med att jag sökte massor av information innan resan och la upp en plan via kartan för hur vi skulle ta oss runt dag för dag. Då kunde vi använda tiden till att njuta under resan istället för att klura ut ting. Och njuta har vi gjort. SOM vi gjort!
 
(Och till er som är oroliga över att inte kunna ett ord Franska. Vi klarade oss långt på Bonjour, Merci och Google Translate!)

Kommentarer
Postat av: Åsa

SÅ fina bilder och vad underbart du skrivit om Paris. Får mig verkligen att längta tillbaka till denna fantastiska stad. Tack för en liten dagdröm såhär en måndag! Hoppas du mår bra annars :)

Kram Åsa

2014-10-20 @ 09:16:07
URL: http://ausas.blogspot.se
Postat av: Mamma

Så mysig söndagsstund jag haft nu med att få vara med och ta del er fantastiskt härliga Paris resa. Så fina bilder och jag förstår din känsla av lycka att få vara där och uppleva allt det ni nu gjort.

Så roligt att din dröm om Paris blev så sann.

Kram mamma

2014-10-26 @ 15:10:34
Postat av: Lisbeth

Efter att sett dina fantastiska bilder från er Parisresa vill man bara åka dit!Vi har rest mycket
med bil i Frankrike men ej besökt Paris.Nu måste vi bara dit och njuta av allt det vackra!

Kram från Lisbeth

2014-11-05 @ 00:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0