Första Semesterveckan

Så blev det. Äntligen tid för semester. Vara tillsammans. Med de som betyder någonting. Bara vi fyra. Vår lilla familj. Vi startade upp semestern på bästa sätt. Landstället på Österlen. 
 
 
 
 
 
 
Vi började semestern med några riktigt fina soliga dagar på stranden. 
 
 
 
 
 
 
 
 
O när solen inte riktigt ville visa sig från sin bästa sida. Badade vi i poolen. Eller ja. Världens bästa pappa badade med barnen. Inte alltid de enklaste eller lugnaste att ta hand om två i badet samtidigt. Men det klarar han. Bästa, bästa pappan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pappan i familjen fick fridag för golf så vi följde med farmor på Tivoli på Barnens Dag i Kristianstad. Tummen upp från bägge barnen. Liam vann en jätte choklad och Filippa åkte karusell alldeles ensam för första gången. Sen diggade vi till Pidde Pannkaka innan vi åkte hem med alldeles för mycket socker i bagaget.  
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hyr ut hagarna kring huset på sommaren. Barnen i huset brevid. Har egna ponnysar i år. Vilken lycka det var när Filippa fick prova på att rida. Blir kanske en liten häst tjej det här. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen blev det lördag. O marknad. O vi hängde mest vid karusellerna. 
 
 
Ja. Liam har också varit med på hela semestern. Men han är på värsta mini tweenie humöret nu för tiden och vill absolut inte vara med på bild. 
 
 
 
 
 
 
 
O så avslutade vi dagen på bästa sätt. Med en ballong. 
 
Nu är vi hemma i stan igen. Filippa har fått öroninflammation och jag är rätt bra förkyld jag med. Så vi tar några "lugna" dagar här hemma nu. Börjar ju bli hög tid att packa ihop vårt hem också. Nej vi har inte köpt hus. Men ska flytta till 2;a hand tills vi gör det. Så den sista juli är vår sista dag här hemma på våran gata i stan!

Kommentarer
Postat av: Robex Lundgren

finna bilder

2015-07-12 @ 23:58:32
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: mamma mindy

Så fina bilder du delar med dig av :) kram

2015-07-13 @ 09:43:51
URL: http://blondis81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0