Semestern Fortsätter

Då var det redan söndag. Andra semesterveckan. Va glad jag är att jag tagit ut fem hela veckor och att det fortfarande är tre kvar. Tiden bara springer iväg. Denna veckan startade vi upp hemma i lägenheten. Vi har packat och packat. Nästa vecka är sista veckan här hemma på våran gata i stan. Sedan blir det andra hands boende i kvartert tills vi hittat vårt hus. Är så glad att vi lyckats lösa det med boende så nära. Slipper vi extra pendling till jobb och skola. Iallafall. Vi har gjort en massa nytta men även haft lite skoj. På onsdagen rastade vi barnen på Busfabriken i Malmö. Tummen upp från både barn och föräldrar som alla hade barnsligt roligt. I torsdag grillade vi hemma hos Linn och Henrik med barnen och i fredags var det äntligen tid att ta bilen upp till lillebror och hans Therese i Göteborg. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Där gick vi på Universeum och såg massor av fiskar. 
 
 
 
 
 
Och lekta med lera som blev till sand. Eller var det tvärt om kanske? 
 
 
Och byggde torn med klossar. 
 
 
O så hittade vi så klart en konstgjord häst också. 
 
 
Efter god lunch och några timmar senare tog vi en tur på stan. 
 
 
Längst med Avenyn. 
 
 
Fyllde vi på energierna med lite glass.
 
 
Hela gänget. ♥
 
 
 
 
 
 
 
Hade gärna spatserat runt mer inne i Göteborg men med två övertrötta barn var det inte riktigt läge. Vi får kanske tillfälle att åka upp bara jag och mannen en helg vid tillfälle. Istället tog vi tåget hem till lillebrors och Therese mysiga lägenhet som låg precis brevid skogen. 
 
 
 
Och innan vi åkte hem idag på morgonen plockade vi massor med blåbär. 
 
 
 
 
 
Filippa ♥ Jack.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TACK för underbara dagar tillsammans Markus och Therese. 
 
 
I veckan som kommer står frisörbesök och flytt på schemat. Sen får vi se. Vart vi tar vägen. 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej:) Gör du fortfarande vimplar med namn på? Såg att du hade gjort en till en tjej som har en blogg som heter lindablom.se. Skulle vilja köpa en till min dotters namngivningsceremoni, en ljusrosa med först ett hjärta sen ska det stå Alice sen ett hjärta sen Maria och sist ett hjärta. Vad tar du för det? Mvh Maria:)

2015-07-24 @ 16:46:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0